avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 961 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... director gradinita particulara
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

director gradinita particulara

Un profesor poate ocupa functia de director intr-o gradinita particulara, daca nu are specializarea de educator ? Daca nu poate, atunci care este solutia de a se angaja in acea gradinita daca se ocupa de infiintarea ei? Pe post de manager?
Cel mai recent răspuns: zoie , utilizator 08:51, 19 Septembrie 2012
Revin cu o precizare.Persoana respectiva fost propusa pentru ocuparea postului de director de catre patron.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incompatibilitate functii Nicolae74 Nicolae74 Buna ziua. Am si eu o neclaritate si as avea nevoie de o lamurire. Sunt profesor de profesie. In 2008 am infiintat o societate comerciala a carui asociat unic ... (vezi toată discuția)
Director gradinita particulara zoie zoie Sunt profesor de limba romana, cu o vechime in invatamant de 22 ani si grad I.Pot ocupa functia de director intr-o gradinita particulara? Sau trebuie sa fiu ... (vezi toată discuția)
Pot angaja o educatoare pensionara pe post de director intr-o gradinita particulara? amco amco Ma intereseaza daca pot angaja o educatoare care s-a pensionat in invatamantul de stat din anul 2009, pe un post de director intr-o gradinita particulara. ... (vezi toată discuția)