avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 473 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... Caut O mica lumina pentru formularul E402!!
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

Caut O mica lumina pentru formularul E402!!

Buna tuturor,

am ceva beneficii in baza formularului E402 sau a altui formular, tinand cont de faprul ca parintii mei lucreaza in Spania. iar eu imi continui studiile intr-o alta tara Europeana; alta decat Sp. sau Ro? Mentionez ca nu sunt bursier, ci sunt pe cont propriu...!!
Multumesc!!!
Cu respect!
G.P

Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:42, 11 Septembrie 2012
Nu vad ce alte benefici ati putea primi. Alocatia nu cred ca o mai primiti dupa finalizarea liceului.
Formularul este solicitat de statele competente cu acordarea prestaţiilor familiale a căror legislaţie extinde perioada de acordare a prestaţiilor familiale peste limita generală de vârstă a copilului, în cazul în care acesta îşi continuă studiile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pentru alocatie germania ContSters414954 ContSters414954 Buna ziua. Tatal meu lucreaza legal in Germania si a primit de la firma un [i]\"Atestat privind continuarea studiilor in vederea acordarii prestatiilor ... (vezi toată discuția)
Alocatia pentru copil in spania HoreaS HoreaS copilul meu este nascut in Spania si primeste alocatie de la statul spaniol din anul 2008 . Eu am primit serviciu ca angajat definitiv cu contratct in Spania ... (vezi toată discuția)
Alocatii alinalaura04 alinalaura04 Buna tuturor. Va scriu din Spania unde perechea mea lucreaza in mometul de fata. In urma cu un an am nascut iar in vara cand am fost in tara pentru ... (vezi toată discuția)