avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1678 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Neplata salariului:nu mi a fost platit salariul ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Neplata salariului:nu mi a fost platit salariul integral

Buna ziua.Sper sa ma puteti ajuta, am o problema cu fostul meu angajator.
Am lucrat recent la o firma, insa din cauza conditiilor total indecente de munca m am hotarat sa plec.Mi am luat cateva zile libere,NEPLATITE, pentu a ma linisti,timp in care am luat legatura si cu un birou de mediatori , pentru a incera sa rezolv problema, batjocura la care eram supus fiind prea mult, pentru a rezista.Nu a mai fost cazul, deoarece am fost concediat, intre timp, prin mail.
Lucram acolo doar de 1 luna.¨Problema este ca zilele acestea am primit mai putin de jumatate din salariu, pe cont.Este OK? Poate sa faca asta?I am contactat dar nu au raspuns.Salariul a venit chiar in ziua in care trebuia sa merg sa semnez actele acelea de concediere, si nu m am mai dus, avand in vedere ca nu mi au platit munca.Ma puteti ajuta cu un sfat?Multumesc anticipat.
Ultima modificare: Marți, 11 Septembrie 2012
Petre36, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:22, 19 Septembrie 2012
OK.Pentru ca ei mi au spus ca am doar 30.
Termenul acesta a existat pana la intrarea in vigoare a Legii nr.62/2011 si inca exista dar numai pentru contestarea unei decizii de sanctionare ...
Buna seara.Multumesc pt ajutor, mi au platit salariul.
As mai avea o intrebare, vreau totusi sa ma gandesc putin daca sa i dau in judecata sau nu, ce sanctiuni exisata pt mine daca trec cateva zile in plus, peste cele 45 de zile, fara sa semnez actele acelea de concediere.
Multumesc
Daca se depaseste termenul de 45 de zile pentru a contesta decizia de concediere, atunci actiunea dvs va fi respinsa ca fiind tardiv depusa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediere: din ce cauza? Petre36 Petre36 Buna ziua. Am avut o problema la locul de munca, nu am fost deloc tratat corect, umilinte, nedreptati, situatia era intolerabila.Mi am luat cateva zile ... (vezi toată discuția)
Decizie de incetare cim adrian599 adrian599 daca am primit decizia de incetare a cim cu motive neintemeiete este pre tirziu sa ma adresez ITM-ului (vezi toată discuția)
Loc de munca vicente73 vicente73 este legal sa se desfaca contractul de munca anuntandute cu o zi inainte de desfacera contractului? daca nu ce pot face in acest caz.multumesc (vezi toată discuția)