Buna seara.Am si eu cateva probleme legate de o excursie in Belgia.Daca s-ar putea sa ma ajutati cu cateva informatii,va multumesc anticipat.
Peste 3 saptamani o sa plecam in Bruxelles cu scoala.Prietena mea s-a hotarat mai tarziu si nu a gasit bilet de avion de intors cu aceeasi cursa,doar la dus va merge cu noi.La plecare o sa aiba procura si o sa fiu eu insotitor.Acum problema apare la intoarcere.Ea pleaca cu Wizz Air cu 2 ore mai devreme,noi plecam cu Blue Air.Poate sa se intoarca in tara singura ? fara insotitor ? Eu am inteles ca probleme sunt doar la plecare,iar la intoarcere nu pentru ca e tara de cetatenie.Puteti sa ma lamuriti daca se poate intoarce singura ?
A doua problema.Noi plecam pe 24,ne intoarcem pe 27.Ei ii expira buletinul luna viitoare pe 6.Am citit diverse,pe unele site-uri scrie ca buletinul trebuie sa fie valabil cel putin 6 luni,pe altele ca trebuie sa fie doar valabil.Bun,in cazul in care trebuie sa fie valabil,ea nu si-l poate schimba,adresa este pe numele bunicai care a decedat.Trebuie sa-si faca pasaport ? daca da,aveti idee cam cat dureaza si costurile ?
Poate calatori cu acea carte de identitate pe care o are, nu trebuie schimbata.
Intrebati la compania de zbor daca i se permite sa se imbarce neinsotita sau trebuie sa platiti un serviciu suplimentar, din alt punct de vedere nu-s probleme, fata intorcandu-se in tara.
E bine ca avionul ei pleaca inainte si dupa cateva ore sau cateva zile ca nu aveati voie s-o lasati neinsotita pe acolo.