Buna ziua!
Am 17 ani, si as dori sa calatoresc catre romania cu avionul si nu stiu ce decizie sa iau. Cand am venit aici am luat o cursa Blue Air catre Bruxelles, iar dupa multe proceduri obositoare, am reusit sa ies din tara cu un insotitor de zbor al companiei. La intoarcere n-as mai vrea sa iau aceiasi companie din diferite motive, ci compania WIZZAIR, fiind prima data cand ma intorc in tara cu avionul as dori sa stiu daca am nevoie de alte acte inafara de buletin. Am incercat sa iau legatura cu cei de la Wizzair , dar nu reusesc.
Daca ati putea sa ma ajutati cat mai repede v-as fi recunoscatoare!
Va multumesc! :)
Fiind minora aveti nevoie de o declaratie notariala a parintilor dumneavoastra prin care acestia isi dau acordul ca dvs sa va reintoarceti in tara si de un insotitor.
ei sunt in tara, ce procura sa-mi faca?...sunteti sigura ca asta e procedura?...eu zic ca se aplica legea politiei de frontiera belgiana, m-au scotocit cei de la politia noastra cand am iesit din tara, acum ce rost mai are! VA rog sa-mi spune-ti exact! unii imi spun ca nu trebuie nimik, altii ca trebuie...off