avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 293 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... lamuriri
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

lamuriri

Sunt in proces cu casa judetiana de pensii si la ultimul termen a venit cu o intimpinare as dorii intrucat nu sunt familiarizat cu termenii judridici si nici nu am o pensie din care sa-mi permit angajarea unui avocat sa-mi explicati ce inseamna asta si la ce sa ma astept in continuare
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 12:49, 11 Septembrie 2012
~ Conținut șters la cerere ~
Intampinarea reprezinta actul pe care paratul il depune la dosar si in care consemneaza pozitia sa fata de actiunea reclamantului si modul in care intelege sa se apere.

Aceasta intampinare ar fi trebuit sa va fie comunicata si dvs.

In continuare veti solicita probe in sustinerea actiunii si veti pune concluzii pe fond.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu ești decăzut din drepturi daca nu ai depus intimpinarea pina la primul termen de judecată? mimi56_manolescu mimi56_manolescu Este legal ca instanța sa aprobe un alt termen daca la primul termen nu ai depus intimpinare?paratul a avut timp din 16 Iunie cind am depus eu acțiunea in ... (vezi toată discuția)
Divort acasa.v acasa.v buna ziua am si eu o intrebare daca se poate, sotia a introdus actiunea de divort am gasit citatia in posta desi pe citatie scrie recomandat eu n-am semnat ... (vezi toată discuția)
Proces cu casa de pensii marusca marusca Am urmatoarea intrebare: pe vechiul cod civil procesele cu casele de pensii aveau doua grade de jurisdictie,respectiv fond la tribunal si recursul la curtea de ... (vezi toată discuția)