avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 898 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Informare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Informare

Am inteles in ceea ce priveste munca in strainatate, dar in tara, este legal sa percepem comison unui viitor angajat pentru serviciile de mediere fara sa percepem bineinteles comision angajatorului (am fost atentionati ca nu e legal!)
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:17, 11 Septembrie 2012
Daca exista un act incheiat intra parti, este posibil asa ceva ...
Ultima modificare: Marți, 11 Septembrie 2012
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plasarea fortei de munca in strainatate adreirdn adreirdn Buna, ma numesc Andre, as dori sa deschid o societate comerciala de plasare a fortei de munca in strainatate sa ajut oameni sa-si gaseasca loc de munca in ... (vezi toată discuția)
Taxa mediere locuri de munca dan1972 dan1972 Buna ziua, Am inteles ca taxa de mediere a agentiilor de plasare forte de munca (cod caen 7810) a fost abrogata, anulata incepand cu 3 martie 2018 ... (vezi toată discuția)
Comision agentie imobiliara lore78 lore78 Va rog un sfat, desi poate e prea tarziu pentru mine, dar macar sa stiu pe viitor. Am semnat un fel de conventie (destul de vaga in explicatii as zice eu) cu o ... (vezi toată discuția)