avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... proaspat absolventi de drept stagiatura
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

proaspat absolventi de drept stagiatura

Buna seara. As dori un sfat util daca se poate. Am terminat anul acesta facultatea de drept si as vrea sa imi fac stagiatura pe avocati. Ce pasi ar trebui indepliniti pt aceasta deoarece nu sunt prea bine pusa la pun cu informatiile.
Cel mai recent răspuns: iby_iby , utilizator 19:17, 11 Septembrie 2012
Primul si primul pas e sa fi declarata admisa la examen de admitere in profesia de avocati ca avocat stagiar, acest examen va fi anul acesta pe 8 octombrie si maine e ultima zis de inscriere!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decizie baroul bucuresti Katypetre Katypetre Buna seara! Numele meu este Dumitru Gabriela,am terminat facultatea de Drept la Brasov in iunie 2006. In toamna acelui an am dat examen la Barou in Bucuresti ... (vezi toată discuția)
Tutorial admitere avocatura roumanie roumanie As dori si eu niste informatii despre ce pasi trebuie sa urmezi ca sa intri in avocatura. Probabil unii gandesc de pe acum ca am terminat facultatea cum a ... (vezi toată discuția)
Admitere in avocatura pansy pansy Va rog tare mult daca imi puteti oferi cateva informatii privind pasii care trebuiesc urmati pentru a deveni avocat. Inca sunt studenta dar as vrea sa stiu ce ... (vezi toată discuția)