avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1124 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Decret-Lege 118/1990
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Decret-Lege 118/1990

Mama beneficiaza de drepturile acordate prin Decretul -Lege 118/1990 in urma decesului tatalui meu care a fost detinut politic.
citez din Lege:
Articolul 6(b) si (c) face referire la gratuitatea calatoriilor pe mijloacele de transport si posibilitatea de folosire a acestora si de catre insotitori, membri de familie in cadrul numarului de calatori stabilit pentru titular;
Intrebarea mea :
Este vreun articol de lege , o baza legala, care imi da posibilitatea sa circul singura fara a fi impreuna cu mama? Deoarece intr-o calatorie cu trenul in care o insoteam pe mama mea, era cineva care se afla in aceeasi situatie si circula cu procura.
Astept raspunsul, multumindu -va anticipat.
Magdutza

Alte discuții în legătură

Decret118/1990 ghetusorin ghetusorin buna ziua, doresc sa lamuresc o situatie privind decretul 118/1990, mama mea este membra in AFDPR si in baza legii beneficiaza de 12 calatorii gratuite clasa1 ... (vezi toată discuția)
Urmasii d-l 118/1990 si lg 189/2000 sunt scutite de impozit selicutza selicutza Urmasii Decretului - Lege nr. 118/1990 si Legii nr. 189/2000 sunt scutiti de la plata imozitului pe cladiri si teren. Ma refer la sotii/sotiile beneficiarilor ... (vezi toată discuția)
Bună seara! am și eu o nelămurire, mama mea beneficiază de ... Niculina Romanițoiu Niculina Romanițoiu Bună seara! Am și eu o nelămurire, mama mea beneficiază de talon special de călătorie cu reducere 100%, aș dorii să știu dacă trebuie neapărat să ... (vezi toată discuția)