avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1412 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună seara! Am și eu o nelămurire, mama mea ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună seara! Am și eu o nelămurire, mama mea beneficiază de ...

Bună seara! Am și eu o nelămurire, mama mea beneficiază de talon special de călătorie cu reducere 100%, aș dorii să știu dacă trebuie neapărat să fiu însoțită sau pot călătorii și singură?
Cel mai recent răspuns: Niculina Romanițoiu , utilizator 21:57, 10 Martie 2023
Tichetele de călătorie gratuite pot fi ridicate și utilizate și de către soțul/soția sau de către alte persoane mandatate de titulari să le reprezinte interesele, pe bază de împuternicire cu dată certă, însoțită de o copie a actului de identitate al titularului tichetului, nefiind necesară prezența titularului la momentul realizării călătoriei.
....Decretul-lege 118/1990....
Am înțeles! Vă mulțumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imputernicire cu data certa Kolea41 Kolea41 In DL 118/1990 republicat,actualizat la 01.01.2016, la art.8,( al.2) lit.d^1 se face precizarea ca tichetele de calatorie gratuite pot fi ridicate si ... (vezi toată discuția)
Tichete gratuite pensionari crocolina3 crocolina3 Buna seara, Va rog sa ma ajutati si pe mine.Am o nelamurire legata de folosirea tichetelor gratuite cfr. Mama mea are aceste tichete de culoare verde si as ... (vezi toată discuția)
Cupoane gratuite pensionar diana24 diana24 Buna ziua, Bunicul meu imi poate da cupoanele gratuite pt CFR? Am inteles ca se face o imputernicire la notar. Aceasta imputernicire este valabila si daca ... (vezi toată discuția)