avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 814 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... retroactiv indemnizatia de cresterea copilului in ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

retroactiv indemnizatia de cresterea copilului in varsta de pana la 2 ani

In luna februarie 2006 am devenit parintii a o pereche de gemeni.La acea vreme indemnizatia pt. cresterea copilului se platea numai pt.un singur copil, existand optiunea de a lucra in continuare si de a primi un bonus lunar in cuantum de 300 ron/luna timp de 2 ani drept incurajare de a continua activitatea lucrativa,suma care era platita de serv.prevederi sociale judetean.Am optat la acea vreme pt.varianta de a lucra in continuare deoarece indemnizatia de cresterea copilului asa cum se platea atunci nu mi-ar fi acoperit cheltuielile primind timp de 2 ani suma mai sus mentionata. Intrebarea mea este : Trebuie sa primesc si eu suma de bani aferenta celui de al doilea copil asa cum au primit parintii care au optat sa stea acasa si sa-si creasca copiii?Daca da, ce pasi trebuiesc urmati in acest demers?Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Lasare copii in grija matusii myteo36 myteo36 Buna ziua, Sora mea are doi copii minori de 3 si 4 ani si nu se mai intelege cu sotul. Nu are nici bani de divort si ar vrea sa plece din tara sa lucreze. Pe ... (vezi toată discuția)
Oug 111/2010 - sotia la munca, eu in cfp, copil pana in 2 ani, se poate? roland81 roland81 Buna ziua, Vis-a-vis de prevederile OUG 111/2010 - art 6 (vezi mai jos), am urmatoarea intrebare: In conditiile in care sotia mea a optat pentru plata ... (vezi toată discuția)
Lndemnizatie ingrijire copii lavinia almasan lavinia almasan Buna ziua, Am nascut acum 6 luni gemeni, iar legat de drepturile care mi se cuvin as avea cateva intrebari: 1. stiu ca indemnizatia mamei se acorda doar ... (vezi toată discuția)