avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 908 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Schimbare conditii de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Schimbare conditii de munca

Buna ziua.
Am fost incadrat conform HG 1822/2004 in grupa de munca conditii speciale (1 an si sase luni) timp de 2 ani, apoi am fost trecut la grupa de munca conditii deosebite (1 an si trei luni), fara a mi se schimba atributiile de serviciu din fisa postului si fara a fi anuntat de angajator. Va intreb daca exista in legislatie o obligatie a angajatorului de a anunta angajatul despre schimbarea conditiilor de munca.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Liciu Melu , Consilier juridic 13:10, 12 Septembrie 2012
Orice modificare a conditiilor de munca, orice modificare a elementelor CIM, trebuie adusa la cunostinta angajatului, in scris (obligatia de informare).Vedeti Legea 53/2003 - Codul Muncii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum trebuie implementat ordinul 585/2021 referitor la cim? trebuie ... Constantin Brancoveanu Constantin Brancoveanu Cum trebuie implementat Ordinul 585/2021 referitor la CIM? Trebuie incheiate acte aditionale la CIM-urile in derulare? Referitor la lit F. din Ordin, trebuie ... (vezi toată discuția)
Schimbare fisa post Adina_G Adina_G Buna, se poate modifica fisa postului dupa 2 ani de la angajare pentru ca asa vrea angajatorul? (vezi toată discuția)
Fisa de post Mariaee Mariaee In urma restructurarii activitatii, mi s-a redus programul de lucru si mi s-a inmanat o noua fisa de post in care s-a omis sa se treaca conditiile ambientale ... (vezi toată discuția)