avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 461 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... intabulare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

intabulare

Am acte de propietar pe casä si pämänt.Intabularea casei si a terenului esten obligarorie sau depinde de cäteva criterii?
Cel mai recent răspuns: mari23august , utilizator 12:11, 5 Decembrie 2012
va sfatuiesc sa faceti cadastru si intabulare
Fara intabulare nu puteti instraina imobilul greva cu sarcini, plus ca ntabularea in CF este publicitatea fata de terti.
De ce mä sfätuiti?Este ceva äneregulä?Am dezavantaje?
Ce diferentä este äntere:Cadastru si Intabulare?Cam cät costä o Intabularea si Cadastru?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am o problema majora ememe ememe am un apartament care e al mamei dar avem drept viager si eu si fosta sotie(sunt divortat).casa , la 18 ani,va fi al copilului dar fosta sotie nu vrea sa ... (vezi toată discuția)
Donatie sau c/v de la o fundatie catre persoana fizica? (instrainare) diaconu_lacramioara diaconu_lacramioara Mare problema!!! Situatia e cam asa: o fundatie vrea sa doneze sau sa vanda catre o persoana fizica o proprietate ce a primit-o in urma unei hotarari ... (vezi toată discuția)
Sfat pt vinzarea pamintului morosanucarmen morosanucarmen Vreau sa vind 1 ha de pamint pt. care am Titlul de Propietate, am gasit un cumparator dar apar unele probleme: 1. Nu este intabulat 2. Pe acest teren este ... (vezi toată discuția)