avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 446 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale PUNCT DE LUCRU
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

PUNCT DE LUCRU

Daca exista un sediu social si as dori sa desfasor activitatea si intr-un alt oras (sau mai multe), cum ar trebui sa procedez, pentru a nu deschide Punct de Lucru in fiecare oras in parte? Am auzit ceva de genul, daca se declara pe CIM ca angajatul isi desfasoara activitatea la sediul clientului, atunci nu ar mai fi nevoie.
Ma intereseaza foarte tare.
Multumesc.

Cel mai recent răspuns: ContSters259670 , utilizator 17:09, 12 Septembrie 2012
Sunt anumite activitati care se preteaza a fi desfasurate in afara sediilor secundare, intr-adevar. Nespecificand despre ce fel de activitate este vorba, personal nu stiu daca se incadreaza aici sau nu.
Acest lucru nu se face oricum, declarand pe CIM.... ci luand de la Registrul Comertului autorizatii de functionare in acest sens, nu pentru vreun punct de lucru anume ci pentru :
Activităţi desfăşurate în afara sediului social/profesional şi a sediilor secundare (punctelor de lucru) , v-am citat exact exprimarea din formularele de la registru.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acordul vecinilor?! melcu79 melcu79 Buna ziua, Urmeaza sa mi deschid un PFA cu activitati consultanta de mediu si reprezentant vanzari. In conditiile in care activitatile de mai sus se ... (vezi toată discuția)
Autorizare a activitatilor extinse in domeniul de activitate al societatii comerciale podgorescu podgorescu Am extins domeniul de activitate al societatii cu un numar de activitati prin mentiune la Registrul Comertului. In declaratia model 3 am inscris, atat ... (vezi toată discuția)
Cum poate intra o persoana in societate comerciala? florin sebastian florin sebastian [b][b]SC YYY srl [/b]din municipiul ZZZ, judetul WWW[/b], are ca actionari doua [b]persoane: A si B.[/b][i]Precizez ca persoana B este si administratorul ... (vezi toată discuția)