avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 846 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... mansardarea fara intabulare?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

mansardarea fara intabulare?

buna ziua..
as dori sa stiu daca pot mansarda podul unei case care nu este inca intabulata..urmand ulterior sa o intabulez ....multumesc de sfaturi..
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 20:54, 12 Septembrie 2012
Pentru a mansarda locuinta va trebuie autorizatie de construire/extindere. Pentru a primi autorizatia, va trebuie intabularea constructiei fara mansarda.
Nu puteti obtine avizele si autorizatia de constructie fara a detine intabularea imobilului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie extindere mansarda alexxiabili alexxiabili Buna ziua! Va rog sa ma ajutati daca se poate cu raspuns la urmatoarea problema. Am inceput constructia unei case parter + pod. Acum as dori sa ma extind si ... (vezi toată discuția)
Construire mansarda casa cu 4 apartamente geroget geroget Buna ziua! Detin un apartement intr-o casa cu 4 apartamente, din care doua apartamente la parter si doua la etaj. Eu stau la etaj, iar vecinul de langa ... (vezi toată discuția)
Amenajare pod imi trebue autorizatie? cristimarian cristimarian am o casa formata din parter mansarda si pod in autorizatie de construire apare p+m cand am facut cadasatru am facut si pe pod dar mia trecut pod fara ... (vezi toată discuția)