avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1143 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Chitanta onorariu avocat nedepusa la dosar
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Chitanta onorariu avocat nedepusa la dosar

Buna seara,

Va rog, spuneti-mi daca in stadiul de revizuire recurs mai pot depune 2 chitante de onorariu avocat apartinand perioadei din prima instanta (una din 27.11.2008 si alta din 29.01.2010 ) pe care d-na avocat a uitat sa le depuna la dosar. Mentionez ca in hotararea primei instante scrie "cheltuielile de judecata reprezentand taxa de timbru si timbru judiciar si la dosarul primei instante se afla contractul de asistenta juridica cu casa de avocatura dar nu e depusa nici o chitanta. Mentionez ca in revizuire recurs nu am cheltuieli cu onorariu avocat.

Va multumesc frumos !
Cel mai recent răspuns: cud_nicol , utilizator 12:36, 13 Septembrie 2012
Calea extraordinara de atac a revizuirii nu are ca obiect rejudecarea fondului dosarului sau aspectul cheltuielilor de judecata. Prin urmare nu le puteti pretinde in aceasta cale de atac.

Pe de alta parte, hotararile sunt legale atata timp cat instanta nu a avut la dosar dovada achitarii acelor cheltuieli.
Va multumesc pentru raspuns.
O zi frumoasa !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recurs extraordinar (cai extraordinare de atac) cocagh cocagh Am avut pe rol un proces in contencios administrativ. La tribunal a fost respinsa cauza prin exceptia de tardivitate. Am facut apel cerand judecarea in lipsa. ... (vezi toată discuția)
Revizuire - certificat de grefa adrianadamian2009 adrianadamian2009 Buna ziua! Ma confrunt cu urmatoarea problema: am o decizie civila definitiva si irevocabila la care s-a solicitat revizuirea. Intrebarea mea este daca ... (vezi toată discuția)
Revizuire -decizie judecatoreasca asanacheromel asanacheromel Buna ziua , Va rog sa-mi spuneti , pe calea extraordinara de atac a revizuirii , care este institutia abilitata judecarii acesteia . Unde se introduce ... (vezi toată discuția)