avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1026 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... cum ar trebui sa procedez?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

cum ar trebui sa procedez?

Buna ziua.
In data de 10 mai 2012 s-a dat sentinta defintiva si irevocabila in dosarul de incredintare minor pe care l-am avut.Problema este ca nici pana in ziua de astazi nu am primit sentinta!la arhiva mi s-a spus ca nu este redactata..ce anume ar trebui sa fac sau la cine sa ma adresez?eu am nevoie de sentinta pentru a o actiona mai departe pe fosta sotie in judecata pentru ca ea a fost obligata sa achite pensia de intretinere minor incepand cu data de 15.11.2011, iar pana in prezent nu a achitat nimica.
VA ROG SA MA AJUTATI CU UN SFAT.
Va multumesc!
Ultima modificare: Joi, 13 Septembrie 2012
adryan35, utilizator
Cel mai recent răspuns: Smaranda Cristea , Avocat 12:11, 13 Septembrie 2012
cerere de redactare de urgenta a hotararii, depuneti la instanta care s-a pronuntat si asteptati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara VEGA76 VEGA76 Buna ziua, As dori sa ma ajutati cu cateva sfaturi . In urma cu 2 luni si jumatate , s-a termitat divortul dintre mine si fostul meu sot , iar hotararea nu ... (vezi toată discuția)
Ma poate sfatui cineva? - recuperare pensie alimentara adryan35 adryan35 In urma unei decizii judecatoresti mi s-a trimis la serviciu o ordonata de urgenta prin care mi se infiinta proprirea pe salariu sub forma de pensie alimentara ... (vezi toată discuția)
Platesc pensie alimentara pt 2 copii si dupa ce prin ordonanta presidentiala mi s-a reincredintat mie unul? aadialeda aadialeda dupa divort,2 copii minori au fost incredintati tatalui;mama plateste pensie lunar pt cei 2 copii;dupa sentinta data in ordonanta presidentiala pt ... (vezi toată discuția)