avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 766 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Pensie/indemnizatie pentru diabet zaharat tip 2
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Pensie/indemnizatie pentru diabet zaharat tip 2

Buna ziua
Am citit unde aici pe forum ceva asemanator cu discutia pe care am deschis-o dar din pacate nu o mai gasesc.
Sa va spun problema mea: mama mea are diabet de tip 2 insulino-dependent. Vreau sa va intreb daca exista ajutor de insotitor sau indemnizatie ceva pentru situatii din acestea?
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 09:22, 14 Septembrie 2012
Cititi Ordinul 726 din 1 octombrie 2002 privind criteriile pe baza carora se stabileste gradul de handicap pentru adulti si se aplica masurile de protectie speciala a acestora
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce beneficii au angajatii care sunt si incadrati intr-un grad de handicap ? gabrielcpg gabrielcpg Am 52 de ani si diabet zaharat tip I - insulino dependent de 31 ani. Nu am solicitat niciodata ceva de la protectia sociala sau alte comisii. Am dobandit in ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie handicap dana211 dana211 in ce conditii poate primi o persoana indemnizatie handicap ?Afectiuni cardiac ,sau diabet etc (vezi toată discuția)
Poate primi o pensie de invaliditate? maryuta maryuta Buna seara.Am o fetita de 16 ani care are o hipoacuzie bilaterala severa de la varsta de 7 ani. Poate primi o pensie deoarece este si eleva la liceu.Va ... (vezi toată discuția)