avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 863 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... redobandire permis-urgent
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

redobandire permis-urgent

buna ziua
trebuie sa dau examenul auto pentru redobandire permis auto
mai trebuie sa fac toate analizele necesare?ma refer la cele pe care le-am facut cand am luat permisul prima data!
specific ca permisul a fost anulat si se inplineste 1 an de atunci

Ultima modificare: Joi, 13 Septembrie 2012
Gabriela Mihai, Avocat
Cel mai recent răspuns: laur2310 , utilizator 12:37, 13 Septembrie 2012
pai acolo scrie fisa medicala...dar de unde o iau doar de la medicul de familie sau trebuie toate analizele iarasi adica sange psiho etc?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infractiuni privind circulatia pe drumurile publice oug nr. 195/2002 mary6 mary6 Buna seara.Datorita conducerii auto sub influenta alcoolului,existand o recidiva in urma cu aprox cinci ani,a fost retras permisul auto si hotararea instantei ... (vezi toată discuția)
Redobandire permis auto - scoala de soferi refacuta (obligatoriu sau nu?) ady_best03 ady_best03 Buna ziua. In urma cu aproape 3 ani mi-a fost anulat permisul (cat. BCE) pentru conducere sub influenta bauturior alcoolice. Dupa ce mi s-a intocmit un dosar ... (vezi toată discuția)
Conditii redobandire permis auto ContSters68065 ContSters68065 Am cateva intrebari la care nu pot primi raspuns bazat pe litera legii: 1.pentru redobandirea permisului auto mai este nevoie sa urmez cursurile unei scoli ... (vezi toată discuția)