avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 554 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... redobandire permis-urgent
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

redobandire permis-urgent

buna ziua
trebuie sa dau examenul auto pentru redobandire permis auto
mai trebuie sa fac toate analizele necesare?ma refer la cele pe care le-am facut cand am luat permisul prima data!
specific ca permisul a fost anulat si se inplineste 1 an de atunci

Ultima modificare: Joi, 13 Septembrie 2012
Gabriela Mihai, Avocat
Cel mai recent răspuns: laur2310 , utilizator 12:37, 13 Septembrie 2012
pai acolo scrie fisa medicala...dar de unde o iau doar de la medicul de familie sau trebuie toate analizele iarasi adica sange psiho etc?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infractiuni privind circulatia pe drumurile publice oug nr. 195/2002 mary6 mary6 Buna seara.Datorita conducerii auto sub influenta alcoolului,existand o recidiva in urma cu aprox cinci ani,a fost retras permisul auto si hotararea instantei ... (vezi toată discuția)
Conditii redobandire permis auto ContSters68065 ContSters68065 Am cateva intrebari la care nu pot primi raspuns bazat pe litera legii: 1.pentru redobandirea permisului auto mai este nevoie sa urmez cursurile unei scoli ... (vezi toată discuția)
Redobandire permis auto - scoala de soferi refacuta (obligatoriu sau nu?) ady_best03 ady_best03 Buna ziua. In urma cu aproape 3 ani mi-a fost anulat permisul (cat. BCE) pentru conducere sub influenta bauturior alcoolice. Dupa ce mi s-a intocmit un dosar ... (vezi toată discuția)