avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 397 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... nu imi pot inscrie masina la politie-nu am certificat ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

nu imi pot inscrie masina la politie-nu am certificat fiscal de la vanzator

buna ziua, am achizitionat o masina anul trecut, am facut contractul de vanzare cumparare, am platit vanzatorului suma din contract dar nu am primit de la el nici acum certificatul fiscal pt ca nu il poate obtine.
are o droaie de amenzi neplatite si procese pe rol pt diverse lucruri...ceea ce eu nu stiam cand am facut contractul....#-o

stie careva, daca il dau in judecata am vreo sansa sa castig procesul???
nu as vrea sa renunt la masina, am bagat ceva bani in ea de cand am cumparat-o si nu vreau sa i-o inapoiez....vreau doar sa o pot inscrie....

Cel mai recent răspuns: ContSters264527 , utilizator 16:15, 13 Septembrie 2012
Nu se poate inscrie nici la inmatriculari auto, nici la rolul fiscal fara certificat fiscal fara datorii de la vanzator.
Certificatul fiscal in original.
stiu asta, dar nu il pot obtine de la el...are o gramada de impozite neplatite, procese prin care contesta amenzi in instanta...am inteles ca nu prea am nici o sansa sa pot obtine prea curand acest certificat fiscal..il pot da in judecata????

se poate solutiona cumva in instanta un proces de genul acesta???

claraangel a scris:

am achizitionat o masina anul trecut, am facut contractul de vanzare cumparare,

In lipsa certificatului fiscal cum ati incheiat contract legal de vanzare-cumparare?
Pentru solutionare aveti varianta amiabila,sa achitati dvs debitele in urmarire existente pe rolul fiscal al vanzatorului-acesta urmand sa va restituie suma din c/v suma negociata pentru tranzactionare vehicul, fie solutionare in instanta de judecata

am incheiat contractul de vanzare cumparare la un ghiseu la care se fac acte, nu este nimic in neregula cu contractul....singura problema este ca nu pot obtine certificatul fiscal...

in instanta as avea castig de cauza in situatia data?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Auto fara fiscal DennisDis DennisDis Cum ar trebui sa procedez daca am cumparat o masina si nu am primit fiscal? Eu am cumparat masina de la cineva ,care la randul lui a luat-o de la un verisor si ... (vezi toată discuția)
Vanzare auto in lipsa proprietarului yorkie yorkie Va rog sa ma lamuriti si pe mine daca se poate in urmatoarea problema Sunt plecat din tara si am lasat masina la vanzare in Romania tatalui meu. Acesta nu ... (vezi toată discuția)
Auto Corina Maria Corina Maria Daca am cumparat o masina, dar proprietarul a cumparat-o la randul lui de la un altul, si nu a inscris-o la primarie, pot face actele cu prima persoana? ... (vezi toată discuția)