Cum ar trebui sa procedez daca am cumparat o masina si nu am primit fiscal? Eu am cumparat masina de la cineva ,care la randul lui a luat-o de la un verisor si verisorul(proprietarul) e plecat in germania ,apoi el a pus-o pe tatal sau la primarie si are datorii si nu mai poate lua fiscal ...ce ar trebuii sa fac in aceasta situatie? Multumesc!
Daca afirmati ca ati cumparat o masina ce fel de documente de transferare a dreptului de proprietate auto ati incheiat in lipsa certificatului fiscal ?
Daca vanzatorul nu este proprietarul din documentele auto,nu puteti primi certificat fiscal
Nici ex proprietarul nu va mai poate prezenta certificat fiscal deoarece a radiat de pe rolul sau fiscal vehiculul
Att timp cat vehiculul figureaza in proprietatea si pe rolul fiscal al tatlui verisorului care se inregistreaza cu sume cu titlu de restanta la administratia fiscala,puteti conveni cu acesta achitarea amenzilor in evidenta care ar permite eliberarea certificatului fiscal si incheierea de contract de vanzare cumparare auto direct cu respectiva persoana
Daca nu doriti solutionarea cu proprietarul vehiculului puteti solutiona in instanta ridicandu-va cu pretentii impotriva vanzatorului
in afara de instanta si plata datoriilor nu exista nici o sansa? Deoarece are datorii destul de mari si nu mi-as putea permite sa le platesc eu! Si ar trebuii sa il dau in judecata pe cel care mi-a vandut masina pentru inselaciune? Si ce sanse as avea sa castig in instanta si care ar fii costurile de judecata?