Am luat o mașina , in perioada de pedemie , am cumpărător am făcut act vânzare cumpărare și fiscalul mi-a zis că nu are cum că nu era deschis , am așteptat mă mințit că se duce sa scoată , dar după am aflat că mașina o cumpăraseră de la alt cineva și acel cineva d la alt cineva , și îl tot sun și nu îmi râs când râs când nu , am mașina de 3 luni și nush cum sa fac sa am fiscal este ceva legal sa fac prin lege ceva
Ce fel de document achizitie auto ,ati incheiat in lipsa proprietarului,a certificatului fiscal?Proprietarul din documentele vehiculului nu poate sa va mai elibereze certificat fiscal deoarece cu scopul stoparii impunerii de obligatii fiscale,acesta a radiat auto de pe rolul sau fiscal
Era necesar ca anterior incheierii documentelor sa verificati temeinic proprietarul din acte si identitatea vanzatorului
Analizati oportunitatea actiunii in instanta civila impotriva vanzatorului
Ce fel de document achizitie auto ,ati incheiat in lipsa proprietarului,a certificatului fiscal?Proprietarul din documentele vehiculului nu poate sa va mai elibereze certificat fiscal deoarece cu scopul stoparii impunerii de obligatii fiscale,acesta a radiat auto de pe rolul sau fiscal
Era necesar ca anterior incheierii documentelor sa verificati temeinic proprietarul din acte si identitatea vanzatorului
Auto fara fiscal
DennisDis
Cum ar trebui sa procedez daca am cumparat o masina si nu am primit fiscal? Eu am cumparat masina de la cineva ,care la randul lui a luat-o de la un verisor si ... (vezi toată discuția)