avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 731 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Amenda C.N.A.D.N.R.S.A.
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Amenda C.N.A.D.N.R.S.A.

Pe parcursul anului 2011 am primit mai multe amenzi pentru lipsa rovignetei , de fiecare data cu putin inainte de a se implini 6 luni de la constatare.
Nu le-am platit pina acum .
Recent am primit de la ANAF(prin curier Total Post care mi-a pus plicul in cutia postala) - o somatie insotita de un titlu executoriu pentru 3 dintre amenzile primit , dar cu suma de 25 lei fiecare (total 75 lei) , suma ce pare a fi majorare de intirziere sau penalitate.
Imi dau 15 zile ca sa pot introduce contestatie in instanta.
Eu stiam ca amenzile de orice fel nu sunt supuse penalitatilor de intirziere.
Este o presupunere eronata?
Mai pot face ceva ca sa contest atit penalitatile cit si amenda in sine primita in 2011 ?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Profesional New Consult , Consilier juridic 14:30, 14 Septembrie 2012
Contestatie la procesele verbale de contraventie nu mai pot fi contestate, in ceea ce priveste executarea, puteti introduce contestatie la aceasta, ma tem insa ca fara sorti de izbanda.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum dovedesc ca nu am primit o somatie Lulica Lulica Buna seara In octombrie 2011 am primit prin posta o somatie de plata din partea unui executor. Pana in Martie 2016 nu am mai primit nimic iar atunci am primit ... (vezi toată discuția)
Titlu executoriu fara nicio instiintare prealabila???? adria_bd adria_bd Buna ziua, As dori un sfat in urmatoarea chestiune: pe 6.01.2010 am primit un plic recomandat de la Administratia Finantelor Publice Brasov, in interior se ... (vezi toată discuția)
Somatie executare silita intrebsieu intrebsieu Buna, va rog daca ma poate ajuta sa ma lamuresc cu o situatie de Executare Silita. Detin un PFA si am ramas restant cu plata la finante. Si am primit astazi ... (vezi toată discuția)