avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 531 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Documentele de la executorul judecătoresc
Discuție deschisă în Executare silită

Documentele de la executorul judecătoresc

Bună ziua ,mi-au fost transmise actele de executare silită dar problema este că au fost lăsate în scara blocului iar plicul era desfăcut cu toate că din câte am înțeles aceste plicuri se înmânează doar cu semnătura de primire urmate de o serie și un nr de buletin ,vreau să știu dacă pot depunde o plângere legat de aceste aspect impotriva celor care au livrat documentele respective . Țin să precizez faptul că nu merge ideea că nu ar fi fost nimeni acasă deoarece soția este mereu acasă având un copil de un an si 8 luni ,a fost lăsat în scara blocului la intrare ,noi locuind la etajul 3
Ultima modificare: Sâmbătă, 30 Noiembrie 2024
cornel2222, utilizator
Din păcate nu puteți face nimic, curierul când v-a lăsat plicul la casa scării, a completat un proces verbal că plicul v-a fost comunicat.
P.V. de la curier este acum atașat la dosarul de la executor.

De ce nu aveți cutie poștală la casa scării, că v-ar fi pus plicul în cutie`?
Comunicările de la instanțe și executori, se comunică prin punea plicurilor în cutia poștală, nu se înmânează personal destinatarului.

Așa a fost practica și este și în prezent.
Ultima modificare: Sâmbătă, 30 Noiembrie 2024
Dapix, utilizator
Care este motivul pentru care doriti sa faceti plangere? Impotriva cui? Cine v-a comunicat plicul?
Da ,dacă dispărea din scara blocului cum mai aveam dreptul la contestație

Liliana Gradinaru a scris:

Care este motivul pentru care doriti sa faceti plangere? Impotriva cui? Cine v-a comunicat plicul?

V-am pus trei intrebari si dv. mi-ati raspuns da. Nu stiu la care. Apoi ma mi intrrebti ceva ipotetic, fara legatura.
Sunt avocat, anllizez situatii existente, nu drob de sare de pe dulap. Cand si daca aveti probleme cu corespondenta, scrieti aici, va spun unde sa faceti plangere penala.
Pentru contestatie, contactati un avocat sa va explice cum stau lucrurile procedural.
Ultima modificare: Miercuri, 4 Decembrie 2024
Cabinet de avocat Liliana Grădinaru, Avocat
Da era raspunsul la ultima întrebare, doresc să fac o plângere impotriva celor care au livrat acele documente ,2 doresc să fac o contestație datorită unor sume puse în executare de către ei care nu cred că sunt justificate ca spre exemplu ,sume provenite în afara creanței în sine am de plată și comision analiză dosar ,comision administrare ,taxa trimitere notificari ,taxă transmitere dosar către executor plus cheltuielile de executare ,și toate sunt la un cost de 5400 lei la un debit restant de 1000 lei

Liliana Gradinaru a scris:

V-am pus trei intrebari si dv. mi-ati raspuns da. Nu stiu la care. Apoi ma mi intrrebti ceva ipotetic, fara legatura.
Sunt avocat, anllizez situatii existente, nu drob de sare de pe dulap. Cand si daca aveti probleme cu corespondenta, scrieti aici, va spun unde sa faceti plangere penala.
Pentru contestatie, contactati un avocat sa va explice cum stau lucrurile procedural.

Alte discuții în legătură

Contestație la executare pap pap Buna ziua am apelat la un executor judecătoresc pt recuperarea unei sume de bani, partea cealaltă a făcut contestație la executare iar eu am aflat azi ... (vezi toată discuția)
Violarea corespondentei ContSters141851 ContSters141851 Buna!Va rog sa ma ajutati!Toate plicurile primite la cutia postala sunt deschise de anumiti vecini(stiu sigur cine).Facturile sunt lasate inapoi ... (vezi toată discuția)
Sistem de supraveghere video ContSters61266 ContSters61266 in ultima sedinta a adunarii generale, presedintele a adus pe ordinea de zi si propunerea de a fi montat un sistem de supraveghere video la intrarea in scara, ... (vezi toată discuția)