Daca executorul sustine ca a afisat documentele pe usa apartamentului , dar debitorul nu a gasit nimic , cum altfel altfel poate fi dovedit ca , in fapt,executorul
NU A AFISAT NIMIC pe usa apartamentului si documentele NU AU FOST COMUNI-
CATE ? Nu trebuie lasate la cutia postala o instiintare ?O dovada ca cineva autorizat s-a prezentat cu intentia inmanarii acestor documente ?
Cu stima,
conform art 163 alin 3 NCPC daca destinatarul ne e gasit si nici nu are cutie postala se va afisa pe usa locuintei destinatarului iar la alin 5 se arata ca agentul va intocmi un proces verbal ,acesta facand dovada pana la inscrierea in fals cu privire la faptele constate personal de cel care l-a incheiat.
verificati la institutia respectiva daca stiti ca trebuie sa primiti asa ceva!
e posibil sa aveti prieteni pe scara!
Actele efectuate de executor se considera acte autentice si nu pot fi desfiintate decat pe cale judecatoreasca, in cazul dvs. prin inscriere in fals, daca puteti dovedi.
Buna ziua.Stimate domnule avocat,eu stau la bloc,toti locatarii de pe scara au cutii postale ca si mine,in ultima perioada am primit la cutia postala facturi de la furnizorii de servicii,deci,teoretic trebuia sa primesc inclusiv documentele executorului !Cu toate astea aceste acte lipsesc !Deci nu s-au pus in cutia postala !Ce inseamna inscriere in fals si ce tre-buie sa fac concret?Cum aflu care dintre sutele de executori mi-a trimis ceva ?
Multumesc anticipat
Nu se pune problema sa aflati dintre sute de executori, ci acela care a inceput executarea silita!Ptr.procedura concreta a inscrierii in fals trebuie sa va adresati unui avocat cu actele pe care le aveti,opinia mea este ca nu puteti formula singur cererea de inscriere in fals fara cunostintele juridice aplicabile.Succes!
Procedura de citare
Sunrunner
\"Citatia se semneaza de cel care o emite.Ea se inmaneaza de agenti anume desemnati sau prin intermediul serviciului postal.Inmanarea se face personal celui ... (vezi toată discuția)