avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 866 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Contestație la executare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Contestație la executare

Buna ziua am apelat la un executor judecătoresc pt recuperarea unei sume de bani, partea cealaltă a făcut contestație la executare iar eu am aflat azi întâmplător, Menționez ca a trecut termenul ca eu sa mai pot face întâmpinare, nu am făcut pentru ca nu am primit nici un plic de la judecătorie nu avem cutie poștală la bloc si toate plicurile postașul le lăsa la parter intr un loc unde are acces toată lumea, probabil cineva curios a lat plicurile, azi am găsit un plic dar se pare ca e deja foarte târziu, Ce mai pot face daca acțiunea s a demarat fara știrea mea mai ales ca ar fi trebuit sa fie trimise plicurile cu confirmare de primire, ASTEPT UN SFAT. Multumescccccc anticipat
Cel mai recent răspuns: pap , utilizator 12:28, 12 Mai 2019
Depuneți <NOTE SCRISE> la dosar, și scrieți exact ce ați fi scris în ÎNTÂMPINARE. Apoi vă prezentați la termenul de judecată și vă apărați în fața judecătorului.
Si așa sa scriu in titlu Note Scrise si apoi încep povestea???
Ultima modificare: Duminică, 12 Mai 2019
pap, utilizator
Da. Judecătorul va citi notele scrise.
Multumesc foarte mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dovada inmanare posta Isabela30 Isabela30 In data de 09.11.2018 am primit un plic de la judecatorie sa depun intampinare in 25 de zile Mentionez ca poștașul are obiceiul să trimită plicurile pe ... (vezi toată discuția)
Adresa asociatiei de proprietari. care e ? fanrapid2 fanrapid2 Doresc sa trimit o scrisoare oficiala asociatiei de proprietari si nu stiu exact care e adresa. Fiecare locatar are numar de apartament, dar asociatia (care e ... (vezi toată discuția)
Intampinare DUM_LIVIU DUM_LIVIU Buna ziua, Am deschis proces cu Apele Romane care mi-au luat din teren fara sa faca expropriere si justa despagubire. A fost trimisa intampinare de catre cei ... (vezi toată discuția)