avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 570 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... reluarea activitatii la terminarea concediului de ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

reluarea activitatii la terminarea concediului de crestere a copilului trebuie comunicata undeva ?

concediul de crestere a copilului de pana la 2 ani s-a terminat si chiar in ziua respectiva s-a prezentat la servici si a facut cerere de reluare a activitatii,ceea ce s-a si intamplat!
intrebarea mea este : mai trebuia sa se prezinte undeva sa anunte ,ca sa se suspende virarea indemnizatiei ? ( adica agentia pentru plati si inspectie judeteana sau primarie ).
Cel mai recent răspuns: billabong , utilizator 15:27, 25 Septembrie 2012
1. Indemnizatia pentru CCC va fi platita pana inclusiv in ziua in care copilul a implinit 2 ani dupa care plata acesteia va inceta.

2. Nu mai este necesar sa anunte AJPIS sau Primaria.
cu intarziere,multumesc mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cim perioada determinata si ccc econo econo Unei angajate aflata in ccc ii inceteaza cim pe perioada de terminata in 15.06.2014. Cu aceeasi data ii incetez si suspendarea. Dar doamna mai beneficiaza in ... (vezi toată discuția)
Stimulent insertie 2013 DanaPatrascu DanaPatrascu Buna seara, As dori sa ma ajutati sa lamuresc niste neintelegeri in conditiile in care nimeni nu m-a ajutat,am inteles ca mai nou si tatal copilului ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie concediu crestere copil ioanamorar17 ioanamorar17 Buna ziua! Am si eu cateva nelamuriri. Sunt invatatoare titulara si in momentul de fata ma aflu in concediu crestere copil pana la doi ani. Incepand cu luna ... (vezi toată discuția)