buna ziua!
In luna septembrie 2011 am primit prin posta o hot jud prin care sunt obligat sa platesc pensie de intretinere in valoare de 120 ron incepand cu luna aprilie 2011.
Incepand cu luna octombrie 2011 la o luna dupa ce am primit instiintarea am inceput sa trimit lunar prin mandat postal suma de 55 ron pana in luna sep 2012.
Mentionez urmatoarele lucruri: eu nu am loc de munca din 2010 si fiica mea a terminat studiile in luna iunie 2012.
Pe data de 12 sep 2012 am fost impreuna cu domnul politist care se ocupa de dosar sa faca prezentarea dosarului in fata procurorului ! domnul procuror a spus ca este abandon de familie pe art 305... si ca dosarul o sa ajunga in instanta !
Va intreb, ce inseamna ,,neplata cu rea-credinta,, ???
Va mai spun doar ca am platit timp de 15 ani de zile pensie alimentara!
Va multumesc anticipat !
Eu nu cred ca acest dosar va fi trimis in instanta sau ca va fi finalizat cu o condamnare pt infractiunea de abandon de familie, daca situatia de fapt este cea descrisa de dvs.
Neplata cu rea-credinta a peniei de intretinere inseamna ca dvs ati realizat venituri si ati refuzat cu buna stiinta sa va achitati obligatiile stabilite de instanta/lege fata de copilul dvs.