avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 872 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... SCHIMBARE DOMICILIU
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

SCHIMBARE DOMICILIU

Buna ziua!Va rog sa ma lamuriti in urmatoarea problema...Urmez o facultate in afara judetului de care locuiesc eu,adica in alt judet.Sunt casatorita si am doi copii.Cum facultatea este la zi,m-am mutat cu tot cu familie in acest judet.Am inchiriat o casa pe un termen mai indelunat,pana o sa ne cumparam si noi un imobil,deoarece avem de gand sa ramanem aici definitiv.Problema este buletinul...in buletin am adresa mea din judetul natal.Aici ma izbesc de diferite probleme din cauza buletinului.As vrea sa-mi schimb adresa din buletin la domiciliul actual,,,dar proprietarul nu vrea.Pana imi voi cumpara casa mea...ce pot face?Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 15:47, 15 Septembrie 2012
Aveti contract de inchiriere pentru casa in care locuiti?
Nu am contract de inchiriere.Fara acel contract nu se poate face nimic?Alte solutii?Va multumesc!

Propuneti-i sa isi dea consimtamantul pentru viza de resedinta, este temporara - pe maxim 1 an.
In cazul acesta nu va schimbati cartea de identitate ci se lipeste un autocolant pe spatele ei.
Daca nu , poate aveti o colega/coleg, vecini, dispusi sa va ia in spatiu, doar din punct de vedere al actelor, stiu ca unii angajatori refuza angajarea celor cu viza de resedinta, dar alte solutii pana va cumparati o casa nu aveti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Detin o a doua locuinta vreau sa iau o persoana sa locuiasca acolo alle4295 alle4295 Buna ziua, Detin doua apartamente. Intr-unul locuiesc alaturi de sot, iar pe al doilea, in care nu locuiesc, am domiciliul in buletin (din motive personale). ... (vezi toată discuția)
Schimbare de domiciliu Ioana_mihaela Ioana_mihaela Ce repercursiuni ar avea asupra mea faptul ca mi-as schimba domiciliul intr-un alt oras,pe adresa matusii mele?Ar putea aceasta sa se foloseasca de acest lucru ... (vezi toată discuția)
Viza de flotant sau mutatie? sebastiantimisoara sebastiantimisoara De 5 luni nu mai am resedinta stabila. Adresa la care sunt legitimat in buletin reprezinta un apartament care acum este in posesia altei persoane. Momentan ... (vezi toată discuția)