Ce repercursiuni ar avea asupra mea faptul ca mi-as schimba domiciliul intr-un alt oras,pe adresa matusii mele?Ar putea aceasta sa se foloseasca de acest lucru impotriva mea sau nu are cum sa ma afecteze
Aveti dreptate,acum am observat cat de neclar am formulat intrebarea.Ea afirma ca as avea prioritate daca as avea domiciliul stabil in orasul in care vreau sa ma angajez.Mentionez ca sunt studenta si vreau sa raman in orasul in care fac facultate,insa nu inteleg de ce insista asa tare dintr-un motiv oarecum banal sa imi schimb domiciliul.Necunoscand legile,ma gandeam ca poate as avea de suferit in vreun fel in urma transferului,sau ca ea face asta cu vreo rea intentie.
Sunteti la fel de confuza. Oricum nu cred ca daca aveti domiciliul in buletin in orasul in care doriti sa va angajati , veti avea prioritate la angajare. Daca doriti a va angaja trebuie sa va depuneti un CV in care puteti sa va treceti atat domiciliul stabil de pe actul de identitate cat si cel de primire a corespondentei acolo unde locuiti efectiv. Nu ati mentionat cine insista ca dvs. sa va faceti domiciliul? Viitorul angajator sau proprietarul? Banuiesc ca este o persoana feminina. Oricum nu aveti ce sa pierdeti daca va faceti domiciliul acolo unde locuiti, intrucat oricand puteti solicita schimbarea buletinului la o noua adresa unde se presupune ca si locuiti. La fel de bine puteti solicita o resedinta pe buletinul pe care il aveti la adresa la care locuiti in prezent. Resedinta poate sa fie solicitata pe o perioada de 1 an si nu implica schimbarea buletinului actual ci doar vi se lipeste un autocolant pe verso. Alegerea va apartine.
Schimbare domiciliu
sorayaedi
Buna ziua!Va rog sa ma lamuriti in urmatoarea problema...Urmez o facultate in afara judetului de care locuiesc eu,adica in alt judet.Sunt casatorita si am doi ... (vezi toată discuția)