avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 789 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Schimbare de domiciliu
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Schimbare de domiciliu

Ce repercursiuni ar avea asupra mea faptul ca mi-as schimba domiciliul intr-un alt oras,pe adresa matusii mele?Ar putea aceasta sa se foloseasca de acest lucru impotriva mea sau nu are cum sa ma afecteze
?Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 20:05, 13 Iulie 2015
Daca va faceti mutatie la matusa aceasta din urma nu are cum sa se foloseasca de acest lucru impotriva dvs., cu ce sa va afecteze mai ales daca sunteti majora? Mergeti unde doriti, doar ca primiti corespondenta la adresa matusii. Puteti ulterior sa va schimbati domiciliul unde doriti. Inca traim intr-o tara libera.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare domiciliu sorayaedi sorayaedi Buna ziua!Va rog sa ma lamuriti in urmatoarea problema...Urmez o facultate in afara judetului de care locuiesc eu,adica in alt judet.Sunt casatorita si am doi ... (vezi toată discuția)
Schimbare carte de identitate dupa divort,dar fara partaj inca constan constan Buna ziua! Dupa ce hotararea de divort este definitiva si irevocabila pot schimba cartea de identitate careia i-a expirat termenul de valabilitate la ... (vezi toată discuția)
Detin o a doua locuinta vreau sa iau o persoana sa locuiasca acolo alle4295 alle4295 Buna ziua, Detin doua apartamente. Intr-unul locuiesc alaturi de sot, iar pe al doilea, in care nu locuiesc, am domiciliul in buletin (din motive personale). ... (vezi toată discuția)