avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 905 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... lege 2012 referitoare la izolarea tevilor comune??
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

lege 2012 referitoare la izolarea tevilor comune??

Buna ziua!
As vrea sa stiu daca izolarea tevilor comune in cazul unui apartament cu centrala pe gaz (restul ap din condominiu avand incalzire centrala) atrage dupa sine scutirea LEGALA de la plata TOTALA a cotei comune.
Am un vecin care sustine ca el nu mai plateste deloc incalzirea de la CET fiindca isi izoleaza tevile, ceea ce pare absurd deoarece cantitatea de apa care trece prin tevile izolate sau nu, trece prin apartamentul lui, oricum si se contorizeaza in beci...indiferent de grosimea izolatiei.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 22:30, 13 Septembrie 2012
In Ordinul 343/2010 ANRSC gaseste informatia conform careia izolarea tevilor de caldura nu-l scuteste de plata caldurii pe partile comune (spatii comune din scara si tevile verticale din apartament)
Ultima modificare: Joi, 13 Septembrie 2012
elga50, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul energie termica coloane verticale debransati utilizatorx utilizatorx buna ziua! Am vz tot felul de discutii pe tema aceasta dar tot nu este clar. Eu am gasit in Legea Asociatiilor 230/2007potrivit art.3 lit (b) ca, la cota ... (vezi toată discuția)
Calcul caldura spatii comune patrichi_stefan patrichi_stefan Buna ziua. Urmeaza o adunare a locatarilor, si as vrea sa pun problema repartizarii caldurii pt spatii comune si tevile care traverseaza apartamentul. Eu sunt ... (vezi toată discuția)
Calcul energie termica apt cu tevi izolate tudorpaula tudorpaula Rog niste detalii privind legislatia in vigoare ce indreptateste un proprietar sa-si micsoreze plata la cheltuielile comune cu incalzirea din bloc daca isi ... (vezi toată discuția)