avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... executare silita imobiliara
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

executare silita imobiliara

Buna ziua.
In situatia in care nu se reuseste vanzarea imobilului pana la termenul scadent al ipotecii imobiliare si se ajunge la executare silita, faptul ca eu ma mut din imobilul ipotecat intr/un alt spatiu si mi/am luat tot mobilierul, are vreun efect asupra mea? Este legal sau nu? in fapt, contractul de ipoteca este exclusiv pe imobil...
Cu multumiri.
Cel mai recent răspuns: ContSters81331 , utilizator 22:02, 13 Septembrie 2012
”si mi/am luat tot mobilierul,” :
1) DA! este legal.Până la vânzarea/executarea silită, protejați starea imobilului etc este în beneficiul dvs.
Executatrea silita a fost incuviintata strict asupra bunului imobil
In aceste conditii dv aveti dreptul sa va ridicati bunurile din imobilul ipotecat
Va multumesc foarte mult amandurora. Stiam ca daca nu se vinde la la valoarea ipotecii, au dreptul sa imi valorifice si toate bunurile mobile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executarea silita a bunurilor din locuinta ipotecata Andra24 Andra24 Mai avem putin timp pana cand vom fi executati silit pentru un credit ipotecar Am rugamintea daca stiti cum se procedeaza cu executarea bunurilor din locuinta ... (vezi toată discuția)
Pentru recuperarea unei datorii ipotecare e posibil ca executorul sa vanda la licitatie bunurile mobile inaintea imobilului ipotecat? user43 user43 Am fost executat silit pentru restante la plata unui credit ipotecar.Casa este mostenire de la parinti. Suntem 3 frati. Cei 2 frati mai mari mi-au cedat mie ... (vezi toată discuția)
Inscriere somatie de plata in cartea funciara leopold2010 leopold2010 Buna ziua, Vreau sa stiu si eu daca si cum o somatie de plata poate fi inscrisa in cartea funciara. Existau doua ipoteci de grad I si II inscrise in cartea ... (vezi toată discuția)