avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1164 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Ong - conditii de asociere
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Ong - conditii de asociere

Buna seara! As dori sa infiintez o asociatie non-guvernamentala. Am tot citit legi in dupa amiaza asta dar nu am aflat daca membrii asociatiei non-guvernamentale pot fi rude? Trebuie sa stiu mai intai cui propun ideile mele de asociere. Multumesc!
Ultima modificare: Joi, 13 Septembrie 2012
anaioana1974, utilizator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 17:26, 15 Septembrie 2012
Da. Membrii fondatori dar si membrii care se inscriu in asociatie dupa data infiintarii pot fi rude. Trebuie sa aveti in vedere ca membrii fondatori trebuie sa obtina si sa depuna la Judecatorie, impreuna cu celelalte acte, si cazierul fiscal personal.
Multumesc! Si inca o intrebare: daca sotul meu este functionar public, poate fi membru fondator al asociatiei?
Pentru a fi mai sigura, nu il includeti printre membrii fondatori ai ong-ului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inscriere membru in ong Liciu Liciu Buna ziua, In dosarului ce urmeaza a fi depus la judecatorie pentru infiintarea ONG-ului mi s-a cerut sa fie prezente cazierele fiscale si juridice ale ... (vezi toată discuția)
Membrii fondatori raman pentru totdeauna membri asociati in ag? avad avad Buna ziua, Sunt membru fondator al unei asociatii infiintate in 2000 in Braila. Am fost de asemenea Presedintele Consiliului Director si reprezentant ... (vezi toată discuția)
Poți să fii asociat la un srl daca ai cazier judiciar? astridamel astridamel Poți să fii asociat la un srl daca ai cazier judiciar,? Legea se referă la membrii fondatori, nu știu dacă și asociații sunt membri fondatori sau nu . ... (vezi toată discuția)