avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 916 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale cum pot scoate o masina din evidenta fiscala?
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

cum pot scoate o masina din evidenta fiscala?

Am vandut acum cativa ani o masina si spre rusinea mea nu mai am nici un document din care sa reiasa numele actualului proprietar, iar masina figureaza in continuare pe numele meu, motiv pentru care eu platesc impozit pe ceva ce nu imi mai apartine. Ce este de facut in acest caz?
Cel mai recent răspuns: Mihaela Verdes , Evaluator 21:22, 13 Septembrie 2012
Faceti o adresa la politie sa va comunice numele actualului proprietar daca ati vandut cu acte in regula si radiati masina de la fisc ., Daca ati vandut-o cu chitanta de mana fara acte la politie trebnuie sa identificati posesorul masinii tot prin politie si il chemati in judecata la instanta pentru pronuntarea unei hotarari judecatoresti care sa tina loc de act de vanzare-cumparare.
daca detineti documente prin care sa se identifice vehiculul,contactati personal SPR evidenta auto,detaliati situatia cu care va confruntati si solicitati verificarea bazei de date in vederea clarificarii existentei si statutului vehiculului
In urma verificarilor SPR poate emite dovada in temeiul careia sa realizati radierea autovehiculului de pe rolul dvs
Mergeti la un notar si dati o declaratie prin care doriti sa radiati masina .Apoi mergeti la primarie sa o radiati din evidente si la politie sa radiati masina .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere epuremarius epuremarius am dus o masina la programul rabla in 2010 printr-o procura deoare ce nu eram propietar, am facut actele de vanzare cumparare si am inscris-o la primarie dar ... (vezi toată discuția)
Radiere masina Adrian ats Adrian ats Buna ziua. Am o intrebare la dumneavoastra. Ce pot face sa radiez din circulatie o masina vanduta pe cel care a cumparat-o a vandut-o mai departe si cel din ... (vezi toată discuția)