avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Este decizia ANPC obligatorie?
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Este decizia ANPC obligatorie?

ANPC a sanctionat si indicat masuri de luat. Am dat in scris ca am recunoscut eroarea. Este decizia ANPC obligatorie, ca un titlul executoriu?

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Costin Savescu , utilizator 10:19, 17 Septembrie 2012
da
Va multumesc. O instanta va trebui sa ia in calcul obligatia ANPC asupra mea sau se poate eschiva de aceasta contraventie si recunoastere a mea a erorii?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este decizia anpc titlul executoriu? Costin Savescu Costin Savescu [b]Este o decizie ANPC un titlul executoriu, obligatie pentru cel sanctionat? [/b]In ce temei legal? Am de luptat contra unei banci care nu se supune deciziei ... (vezi toată discuția)
Hotărâre judecătorească Algiu George Algiu George Ce înseamnă: ,, anulează procesul verbal de cotraventie _ _ _ și exonerează petentul de la plata amenzii aplicate, în cuantum de 250 lei. Menționez că ... (vezi toată discuția)
Vechime in munca ? oanaportar oanaportar Buna ziua ! Sora mea are o problema cu vechimea in munca si va rog din suflet sa ne ajutati cu un raspuns: - sora mea a urmat cursurile unei Şcoli ... (vezi toată discuția)