avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 974 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Sesizare Avocat
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Sesizare Avocat

Am si eu o problema cu un "Avocat", care nu si-a facut treaba , adica am, un contract cu el pentru a ma reprezenta in instanta, el primind o suma de bani de la mine nu a facut nimic timp de un an.Am facut o sesizare la Barou pe aceasta tema si mi-au dat o "Decizie" prin care se specifica ca trebuie sa imi inapoieze banii primiti.Acum au mai trecut 6 luni si nu mai stiu ce sa fac.Pot sa-i fac o plangere penala?.La ce sectie de politie trebuie sa ma adresez, cea de pe raza domiciliului meu sau cea de pe raza domiciliului lui?.Exista o alta metoda prin care mi-as putea recupera banii?
Multumesc.
Ultima modificare: Vineri, 14 Septembrie 2012
mad79, utilizator
Cel mai recent răspuns: mad79 , utilizator 20:29, 18 Octombrie 2012
Actiune in instanta civila pentru pretentii in baza situatiei de fapt si a deciziei baroului. Apoi avand hotararea judecatoreasca investita cu formula executorie solicitati inceperea executarii silite pt a va recupera banii.

Cu plangerea la politie va dura f mult.
Am inteles ca trebuie sa fac o instiintare de plata inainte de a incepe o actiune....?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bani virati in mod eronat in contul altui client ionel10lic ionel10lic AM facut niste plati acum 45 zile si dintr-o eroare care-mi apartine am facut viramentul ( in valare de 8200 ron) unui alt client decat cel care trebuia. Am ... (vezi toată discuția)
Ce pot sa mai fac sa imi recuperez banii si actele de la o avocata hoata si micinoasa? ALEXA_2585 ALEXA_2585 Anul trecut mi-a fost ridicata masina. Nu eram in localitate si am aflat asta la o sapt dupa, cand am revenit, binenteles interesandu ma eu unde imi e masina, ... (vezi toată discuția)
Reclamatie avocat tincaioana tincaioana va rog sa-mi spuneti cum se face plangere la barou contra unui avocat care m-a indrumat pe cai gresite si m-a plimbat cu procesul ani de zile mi-a spus ca o sa ... (vezi toată discuția)