avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 737 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... CONTRACT CONSTRUCTII
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

CONTRACT CONSTRUCTII

Am incheiat un contract de constructii in luna Iunie iar beneficiarul contractului s-a razgandit si nu mai vrea sa apara el ca beneficiar in contract si il vrea pe tatal lui.Se poate modifica prezentului contract printr-un act aditional semnat bilateral? Cum sa formulez acest act aditional, in care sa se specifice doar schimbarea beneficiarului,celelalte clauze raman neschimbate.
La sfarsitul acestui act aditional cine semneaza ? Vechiul beneficiar care a luat la cunostinta aceasta modificare si noi "executantul" ? Beneficiarul nou unde semneaza ca e de acord?
Multumesc.

Cel mai recent răspuns: ContSters250994 , utilizator 07:54, 18 Septembrie 2012
cel mai simplu e sa incheiati alt contract , daca sunt ambele parti de acord
in care sa reiasa clar partile implicate
Da, din punct de vedere juridic nimic nu va impiedica sa faceti actul cu cine vreti daca se semneaza de ambele parti contractante.
Intocmite un contract de cesiune.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare contract eveniment Bianca Sanda Bianca Sanda Buna ziua, Am încheiat un contract in data de 16.09.2021 pentru o cununie care avea sa se țină pe data de 23.10.2021 la salonul X din Bucuresti. Din ... (vezi toată discuția)
Acte aditionale la contractul initial dan_co dan_co Buna ziua. Va supun atentiei o speta si as vrea sa stiu care e modul corect de interpretare a acesteia: doua persoane fizice incheie un contract de ... (vezi toată discuția)
Problema andabej andabej Intr-un contract de prestari servicii este prevazut dreptul furnizorului de a modifica pretul ca urmare a cresterii pretului utilitatilor. Modificaea va fi ... (vezi toată discuția)