Eu am scris cu speranta ca sunt de folos si nu pentru a pune in discutie calitatea mea de economist, inginer, meteorolog, presedinte, cenzor, fotograf, conducator auto, sot, tata.... Problema dumneavoastra nu cred ca este juridica, ci mai degraba tehnica. Cu scuze si modestie trebuie sa va spun ca am oarece pregatire tehnica. Aici pe avocatnet sunt juristi foarte bine pregatiti si poate se incumeta cineva sa raspunda chiar daca nu este o problema juridica.
Eu mai incerc, pe baza materialului postat de dv, in speranta ca vom gasi solutii.
puidecrevedia a scris:
Am incercat sa le explic cum e cu aerul din coloana de iti zboara bateria din mana cu bufnituri...
Daca deschideti robinetul doar partial si nu la maxim, nu o sa mai zboare bateria din mana.
Mi-au montat apometrul atat de bine ca imi curge pe la filet fac o poza si am sa le o trimit. Cand am aer in loc de apa am sa filmez oare ma ajuta? cum sa fac ca apometrul e pe scara si trebuie sa filmez in 2 locuri in acelasi timp sa se vada ca platesc aer in loc de apa. Asta inseamna ca trebuie sa astept pana la vara anului viitor. Sa-i dau in judecata si ce sanse am?
Cine a montat acel apometru? Apometrele se instaleaza prin grija si pe cheltuiala proprietarului si nu a furnizorului de apa. Chemati-l pe meserias sa rezolve problema ca altfel aveti iar pierderi si reclamatii de la vecinul de sub dumneavoastra ca i se infiltreaza apa prin tavan.
Va pot ajuta pozele si filmarile in multe situatii, la sesizari, reclamatii, concursuri de imagini inedite, poate le publicati sa le vedem si noi... Apelati la un vecin sa filmeze in acelasi timp cu dumneavoastra ca sa fie filmat in acelasi timp si-apoi mixati.
De ce sa asteptati pana la vara, nu mai aveti apa tot sezonul rece?
Puteti sa dati in judecata furnizorul de apa daca nu respecta contractul pe care-l aveti cu el.
Vedeti ce obligatii are furnizorul in contractul incheiat cu dv si daca nu le respecta actionati-l in judecata folosidu-va de martori, de buletinul metrologic, de poze, filmari...