Buna ziua.
Am si eu o intrebare, va rog frumos sa ma ajutati daca se poate.
In urma unui proces, dupa ce am dat in judecata fostul loc de munca pentru neplata salariilor, si am castigat, asta insemnand ca trebuie sa primesc banii respectivi, cum se procedeaza sa ii chiar primesc? Trebuie facuta o cerere, ceva, la tribunal, sau trebuie dat contul personal, pentru a-mi intra banii respectivi in cont?
Va rog frumos, ma puteti lamuri cu un raspuns? Mii de multumiri.
Buna ziua!
Procedura este urmatoarea: legalizati si investiti cu formula executorie sentinta emisa de catre instanta unde s-a judecat cauza.
Adresati o cerere catre fostul d-voastra angajator in care ii puneti in vedere ca in termen de .... zile sa procedeze la achitarea sumelor pe care vi le datoareaza in baza sentintei nr........
Daca dupa trecerea termenului indicat de catre d-voastra in cuprinsul notificarii, fostul angajator nu procedeaza la punerea in executare a sentintei nr...., va puteti adresa unui executor judecatoresc care va executa fostul d-voastra angajator.
Multumesc mult pentru raspunsul rapid. Scuze ca nu prea ma pricep la lucruri de acest gen, asa ca va intreb: ce inseamna ,,a investi cu formula executorie sentinta emisa''? Multumesc mult, din nou!
Sentinta executorie
anonim
am cistigat contestatia unei decizii de concediere. Tribunalul mi-a acordat drepturi salariale neacordate de fostul angajator.
Cum pot sa execut aceasta ... (vezi toată discuția)