avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 878 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate taxe notariale
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

taxe notariale

buna ziua,
as vrea sa stiu cat costa taxele notariale pentru cumpararea unei case P+M noua , suprafata utila a casei este de 160mp, iar terenul pe care este amplasata casa are o suprafata de 500mp. Casa este construita intr-un sat la distanta de aproximativ 15km de Ploiesti(valoarea de cumparare a casei a fost de 45000 eur)
Cel mai recent răspuns: gogabi , utilizator 10:21, 14 Februarie 2013
Doar un notar din Ploiesti va poate spune. Ei au grile cu tarife pe zone.
Si unde sunt aceste tabele , mi se pare ciudat sa aiba acces la ele doar ei, asa te duci la notari si fiecare iti spune alt tarif. Am impresia ca e o intelegere intre notari ca sa pastreze onorariile mari.
Altfel nu imi explic un contract de vanzare cumparare la un apart. cum pot sa coste intre 2000-4000lei, cand redactarea contractului dureaza sa zicem o ora.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cat ma costa actele de vanzare cumparare? medelina medelina daca ma puteti ajuta cu privire la actele de vanzare cumparare... am achizitionat un apartament cu doua camere la o suma mica de 40000ron,fostul proprietar ... (vezi toată discuția)
Grile notariale exagerate Lucican2010 Lucican2010 Buna ziua, Sunt si eu curios cum se concep grilele astea notariale, daca ar putea sa ne explice cineva? De ce intreb... Am o casa intr-un sat din Banat. ... (vezi toată discuția)
Taxe notariale la vanzare-cumparare de imobil stefan_72 stefan_72 Buna ziua. Eu si sotul meu suntem pe cale sa cumparam o garsoniera in zona Popesti Leordeni. Am facut un precontract cu vanzatorul. Ce m-ar interesa este ... (vezi toată discuția)