avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1018 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... epilepsie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

epilepsie

Vreau sa stiu daca poti sa -ti faci pensie de handicap daca ai boala cronica de epilepsie,fratele meu are asa ceva,nu lucreaza nicaieri,dar cu torticolis spasmotic cronic i-ti poti scoate certificat de handicap,va rog mult sa ma ajutati,multumesc,
Cel mai recent răspuns: ContSters136493 , utilizator 19:37, 14 Septembrie 2012
In primul rand luati legatura si discutati problema cu medicul de specialitate neurolog/psihiatru
care are in evidenta pacientul.Acesta este primul in masura sa va indrume pt. a depune un eventual dosar pt. incadrare intr-un grad de handicap si va va elibera si toata documentatia medicala necesara cu care ulterior va veti prezenta in fata comisiei de evaluare a persoanei adulte cu handicap,care va hotari daca se incadreaza/nu se incadreaza in gr. de handicap ,daca se incadreaza in ce grad de handicap si veti putea beneficia si de drepturile materiale ce decurg din aceasta incadrare .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diabetul este o boala de handicap? MARIUS1000 MARIUS1000 În urmă cu 5 ani am fost diagnosticat cu diabet zaharat de tip 2, si cu insulină dependent,fac insulină de 4ori pe zii a câte 114 unități,am incercat si ... (vezi toată discuția)
Cod boala handicap valy_gaby94 valy_gaby94 buna seara. As dori daca se poate o adresa unde sa gasesc codurile de boala pentru pensionare. nu coduri boala medic familie. Vreau sa vad daca ... (vezi toată discuția)
Boala degenerativa getuta2 getuta2 Am in familie o persoana suferinda de Boala Alzheimer Fiind o boala neurologica degenerativa, pot cere Comisiei de handicap sa i se acorde ... (vezi toată discuția)