avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 422 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... LITIGII DE MUNCA
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

LITIGII DE MUNCA

DACA AM DEPUS O PLANGERE LA PARCHET,TREBUIE SA MAI FAC SI O CONTESTATIE IMPOTRIVA DISPOZITIEI DE CONCEDIERE.DISPOZITIA A FOST EMISA IN DATA DE 18.08.2012 DAR EU AM PRIMITO ABIA IN DATA DE 13.09.2012,IN CAT TIMP POT FACE CONTESTATIE.
Cel mai recent răspuns: florin40 , utilizator 13:03, 15 Septembrie 2012
Contestatia impotriva deciziei de concediere se depune in termen de 45 de zile la Tribunalul in raza caruia aveti domiciliu. Actiunea este scutita de plata taxelor judiciare.
DECI TREBUIE SA FAC SI O CONTESTATIE?
nplangerea la parchet este una . contestatia in instanta a Deciziei este ata. in 30 de zile de la comunicare. La Tribunalul in raza caruia domiciliati
Contestatia impotriva deciziei de incetare a raportului de munca are un termen de 45 de zile pentru a fi formulata .. numai in cazul deciziilor de sanctionare, inclusiv a deciziilor de desfacere a c.i.m. disciplinar are un termen de 30 de zile .
va multumesc pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incetare cim la cerere Herra_ Herra_ Am intocmit o decizie de incetare CIM (LA CERERE). Comunicarea in REVISAL se incadreaza in termen \\\\"la data luarii la cunostinta a evenimentului care a ... (vezi toată discuția)
Loc de munca vicente73 vicente73 este legal sa se desfaca contractul de munca anuntandute cu o zi inainte de desfacera contractului? daca nu ce pot face in acest caz.multumesc (vezi toată discuția)
Termen contestare sfarghiuelena sfarghiuelena Buna dimineata.Va rog sa-mi spuneti in ce termen se poate contesta preavizul de concediere in situatia in care motivele nu sunt reale. Va multumesc pentru ... (vezi toată discuția)