avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1039 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Problema contract plecare la munca in strainatate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Problema contract plecare la munca in strainatate

Buna ziua,

M-am inscris la o anumita firma care plaseaza studenti prin programul WORK AND TRAVEL , am platit comisionul de 100 Euro (comision de inscriere) am discutat cu persona de la firma ca as dori sa plec pana cel tarziu 1 iulie , mi sau oferit garantii verbale ca nu e nici o problema si ca pot pleca fara probleme prin intermediul firmei lor , am aplicat la banca pentru un credit special pe acest program , cand am aplicat la banca pentru credit am primit un contract care ulterior am inteles ca era dor de fatada pentru banca , ca ei sa imi poata da banii deci eu inca nu aveam un job garantat cu plecare din tara pe data la care vorbisem cu cei de la agentie , am asteptat sa treaca vremea sa pot pleca si am observat ca ei nu au joburi pentru mine , a trecut data de 1 iulie data la care trebuia in cel mai rau caz sa fiu plecat si ei tot nu miau oferit o oferta de job , vazand aceste lucruri am plecat pe cont propriu la munca . Recent mam intors in tara si as avea intrebarea daca exista vreo modalitate sa imi recuperez banii (comisionul de inscriere) macar o parte din el .Mentionez ca am incercat o rezolvare amiabila a problemei dar nu a existat un raspuns favorabil din partea firmei.

Va multumesc

Alte discuții în legătură

Programul work and travel usa kekeioana17 kekeioana17 Am o problema, de curand am aflat de existenta unei noi legi ce ii impiedica pe studenti sa plece cu programul work and travel usa pe joburi gen parc de ... (vezi toată discuția)
Work and travel doinish doinish Buna! In vara care vine vreau sa plec in Grecia prin programul work and travel =D>. nu vreau sa trec printr+o situatie neplacuta si de aceea m+ar ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract adybican adybican Buna ziua, Acum trei luni am aplicat la un program de work and travel in UK,fapt pentru care am achitat firmei respective o suma de bani.Aceasta suma de ... (vezi toată discuția)