avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 873 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Programul Work and Travel USA
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Programul Work and Travel USA

Am o problema, de curand am aflat de existenta unei noi legi ce ii impiedica pe studenti sa plece cu programul work and travel usa pe joburi gen parc de distractii. Anul trecut am fost in Sua cu acest program la un parc de distractii si anul acesta angajatorul mi-a oferit sansa de a lucra din nou ptr. el, insa ma tem ca as putea avea probleme si ambasada sa nu ma accepte cu acest gen de job. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Alexandru Munteanu , Avocat 22:20, 18 Mai 2012
Schimbarile legislative din SUA referitor la acest program vi le pot spune Ambasada SUA sau le puteti vedea pe [ link extern ]
Ultima modificare: Vineri, 18 Mai 2012
Alexandru Munteanu, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema contract plecare la munca in strainatate ytztm_32 ytztm_32 Buna ziua, M-am inscris la o anumita firma care plaseaza studenti prin programul WORK AND TRAVEL , am platit comisionul de 100 Euro (comision de inscriere) ... (vezi toată discuția)
Permis de sedere permanenta Romeo96 Romeo96 Buna ziua, sunt student basarabean in Romania, la vara vreau sa plec cu work and travel in SUA problema este ca imi expira permisul de sedere in timpul ... (vezi toată discuția)
Work and travel - 2020 andreeapom andreeapom Buna ziuă, Mă confrunt cu o situație destul de problematică și v-aș fi recunoscătoare dacă m-ați putea ajuta cu un sfat – m-am înscris într-un ... (vezi toată discuția)