avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1043 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Permis de sedere permanenta
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Permis de sedere permanenta

Buna ziua, sunt student basarabean in Romania, la vara vreau sa plec cu work and travel in SUA problema este ca imi expira permisul de sedere in timpul sederii in strainatate, am depus insa actele in noiembrie 2016 actele pentru permis seedere permanenta care urmeaza sa vina in termen de 6 luni +prelungire inca 3 luni. Intrebarea este daca pot sa plec in Sua si dupa sa ma intorc in Romania?
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 16:49, 26 Aprilie 2017
Important este ca la plecare sa aveti actele valabile. Dupa va adresati ambasadei/consulatului si rezolvati cumva problema.
Multumesc, insa nedumerirea mea este ca la plecare am permisul valabil, insa nu stiu daca ma mai pot intoarce avand in vedere ca permisul imi expira pe durata sederii in America.
Daca va expira permisul in perioada de sedere mergeti la ambasada si solicitati altul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis sedere pemanenta Romeo96 Romeo96 Buna ziua am depus in noiembrie actele pentru permisul de sedere permanenta la ori salaj, si as vrea sa stiu dac as putea grabi procesarea actelor si primirea ... (vezi toată discuția)
Programul work and travel usa kekeioana17 kekeioana17 Am o problema, de curand am aflat de existenta unei noi legi ce ii impiedica pe studenti sa plece cu programul work and travel usa pe joburi gen parc de ... (vezi toată discuția)
Hello. recent am participat la programul work and travel. am ... Doizerodoi Doizerodoi Hello. Recent am participat la programul Work and Travel. Am ajuns in america printr-o agentie (cu rol de mediator) care a luat la randul ei contact cu ... (vezi toată discuția)