avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1085 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... permis sedere pemanenta
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

permis sedere pemanenta

Buna ziua am depus in noiembrie actele pentru permisul de sedere permanenta la ori salaj, si as vrea sa stiu dac as putea grabi procesarea actelor si primirea permisului, deoarece la vara vreau sa plec in SUA cu work and travel si foatul permis imi expira in timpul sederii din America
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 15:48, 4 Martie 2017
Pana la vara il veti primi. Trebuia sa intelegeti ca trebuie si autoritatile sa faca niste demersuri. Puteti solicita o audienta la seful serviciului caruia sa-i explicati motivul solicitarii dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis de sedere permanenta Romeo96 Romeo96 Buna ziua, sunt student basarabean in Romania, la vara vreau sa plec cu work and travel in SUA problema este ca imi expira permisul de sedere in timpul ... (vezi toată discuția)
Work and travel doinish doinish Buna! In vara care vine vreau sa plec in Grecia prin programul work and travel =D>. nu vreau sa trec printr+o situatie neplacuta si de aceea m+ar ... (vezi toată discuția)
Work and travel - 2020 andreeapom andreeapom Buna ziuă, Mă confrunt cu o situație destul de problematică și v-aș fi recunoscătoare dacă m-ați putea ajuta cu un sfat – m-am înscris într-un ... (vezi toată discuția)