avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 614 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... intabulare....
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

intabulare....

:hammer:
La intabularea pentru o casa cu trei mostenitori mama si doi fii ,este necesar acordul tuturor ? sau pot sa o faca doar doi dintre ei mama si unul din fii ,celalat fiind impotriva intabularii acestei proprietati?
Cel mai recent răspuns: Costy S , Alte profesii 20:23, 14 Septembrie 2012
La intabulare va cere copia cartilor de identitate ale proprietarilor, poate intabula unul singur , daca sunt probleme faceti partaj si intabulati la urma fiecare cota sa .
da. acordul. in rest poate depune cerere unul pentru ceilalti si sa aiba procura
Partajul implica un proces ?!!!!
Puteti apela la un notar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Solicitare de cadastru si intabulare DW DW Buna ziua, Detin in co-proprietate un teren intravilan impreuna cu alti 5 mostenitori. Terenul are 500 mp; mie imi revine 1/4. Terenul nu are cadastru si nu ... (vezi toată discuția)
Vanzare fara acord mostenitori dannyc dannyc Buna ziua, Problema: acum 2 luni, bunica mea a vandut fara sa ma anunte (pe mine, pe fratele meu si pe mama mea) un teren si fara sa ne acorde o suma la care ... (vezi toată discuția)
Cadastru parțial? Mira1925 Mira1925 Pot sa fac un cadastru numai pentru o porțiune (1/3) de pamant alocat mie de un Act de Proprietate cand ceilalți beneficiari (la 2/3 de pamant) nu au toate ... (vezi toată discuția)