avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 846 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... pierdut acte proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

pierdut acte proprietate

Buna seara,
Sunt proprietara unui apartament de aproape 25 ani.
Actul de proprietate al apatamentului a disparut(a fost distrus). Pentru a-l reface unde ar trebui sa merg, ce acte imi trebuie. Imi trebuie cadastrul, procesul verbal de predare-primire de la constructor?... Cam cat m- ar costa taxele. ...

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: camelia50 , utilizator 21:04, 14 Septembrie 2012
TRebuie sa mergeti la DAFI sau cei care se ocupa de Arhivele ICVL ....pentru a ridica un duplicat, daca actul l ati facut acolo, daca l ati facut la fostul Notariat de Stat la Camera Notarilor Publici care a preluat arhiva fostelor Notariate de Stat.
Multumesc mult . Totusi ati putea sa-mi spuneti daca imi trebuie cadastrul cand ma duc la Arhive? Sunt taxe mari acolo?
Nu va trebuie cadastru ca sa obtineti un duplicat dupa actul de proprietate , mergeti cu cartea de identitate si faceti o cerere. Nu stiu care sunt taxele...
multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Duplicat contract de vanzare cumparare 1974 bellefille bellefille Buna ziua.De unde se poate obtine un duplicat al unui contract de vanzare cumparare apartament din 1974 si cu ce documente si costuri?Mai detinem doar copii ... (vezi toată discuția)
Pierdut contractul de la apartament galosh galosh Am tot cautat sfaturi pentru pasii care trebuiesc urmati in cazul pierderii/distrugerii a contractului de la apartament, si nu am gasit. Apelez aici ca poate ... (vezi toată discuția)
Succesiune cu documente ratacite marshanna marshanna Buna ziua, In urma cu un cateva luni am acceptat la notar o succesiune dupa mama mea, care cuprinde un apartament. Acum doresc sa dezbat succesiunea (sunt ... (vezi toată discuția)