avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1107 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... este posibil sa sa vina sa nasca in romania
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

este posibil sa sa vina sa nasca in romania

am si eu o problema care acum simt ca se agraveaza..... acum 1 an am fost detasat printr-o firma in thailanada si am muncit acolo aproape 2 luni avan viza pt 1 an . am cunoscut o fata cu care am inceput o relatie si am venit inapoi acasa .am tinut legatura si in iulie 2008 profitand de viza am fost in concediu acolo. acum ea este insarcinata in luna a 5-a si doresc sa vina in romania pt a naste .Poate obtine viza pt romania pe termen lung si este posibil nasterea in romania ? va multumesc.

Alte discuții în legătură

Divort care implica un copil angheldanielalaura angheldanielalaura Buna seara,numele meu este Ifteme Daniela Laura sunt casatorita de 4 ani si 3 luni dar toata relatia mea cu sotul este de 9 ani si 3 luni,in urma cu aproape 2 ... (vezi toată discuția)
Insarcinata si terorizata de angajator alinaGruia alinaGruia Buna ziua, Sunt insarcinatata in 14 saptamani si angajatorul la care lucrez nu-si indeplineste obligatiile contractuale si anume: orele peste program pe care ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! momentan ma aflu in concediu pentru crestere copil. ... georgiana2697 georgiana2697 Bună ziua! Momentan ma aflu in concediu pentru crestere copil. Baietelul implineste 2 ani pe 16august 2021. Acum sunt insarcinata cu al 2lea copil, termenul ... (vezi toată discuția)